Geschiedenis

In 1977 zijn wij, als éénmanszaak, begonnen op de Stougjesdijk 111 te Mijnsheerenland met de in- en verkoop van auto’s. Omdat wij uit ons jasje groeide zijn wij verhuisd naar de Stougjesdijk 243 te Oud-Beijerland. Vanaf dat moment hadden wij de beschikking over een eigen plaatwerkerij en 2 bruggen om reparaties uit te voeren.
In 1989 zijn wij verhuisd naar de Rembrandtstaat 1 te Oud-Beijerland; ons huidige adres. De klantenkring groeide gestaag, zo ook ons bedrijf. In 2005 heeft ons pand een metamorfose ondergaan. Het pand heeft een moderne, ingetogen en transparante vormgeving gekregen. Deze eigenschappen komen ook terug in onze werkwijze.

In 1990 werd ons het dealerschap voor Saab toegewezen. Jarenlang hebben wij kennis en ervaring kunnen opbouwen van dit prachtige automerk. Trouwe Saab – bezitters weten ons daarom goed te vinden. Tot op heden hebben wij nog steeds ruim 40 jaar Saab-ervaring in huis. Tevens zijn wij verder gegaan waar anderen zijn opgehouden, op dit moment zijn wij één van de grootste in- en verkopers van Saab in Europa. Door onze goede binnen- en buitenlandse contacten vinden wij altijd uw gewenste Saab en hebben altijd tussen de 40 en 50 Saabs op voorraad staan.

Onze grote expertise (reeds 35 jaar lang) in de verkoop, reparatie en onderhoud van alle merken automobielen is een begrip in de Hoekse Waard. In verband met onze centrale ligging zijn wij gemakkelijk te bereiken voor inwoners van Flakkee, Voorne Putten en Dordrecht e.o. Momenteel hebben wij een grote verscheidenheid aan premium merken in onze showroom, met de nadruk op Saab/ Jaguar en Volvo.