In onze goed uitgeruste werkplaats zijn wij u graag van dienst voor het onderhoud en de reparatie van uw auto. Onze monteurs zijn goed opgeleid, gemotiveerd en hebben vele jaren praktijkervaring in het onderhouden en repareren van alle merken auto’s.

U kunt bij ons terecht voor:
» Servicebeurten
» Onderhoudsbeurten
» Reparatie
» APK-keuringen
» Airco controle
» Schadeherstel
» Ruitschade
» Opslag zomer- / winterbanden
» Poetsbeurten
» Voor alle merken

Wij gebruiken originele merkmaterialen. U ontvangt van ons een eerlijk advies en we voeren de duurdere werkzaamheden pas uit na uw akkoordverklaring. Uiteraard geven wij garantie op al onze werkzaamheden.

Ook bieden wij de mogelijkheid om, indien gewenst, reparaties uit te laten voeren met gebruikte onderdelen. Dit kan goedkoper zijn, even veilig en milieuvriendelijker. Garantie van één jaar op de gemonteerde onderdelen en de reparatie is dan niet van toepassing.

Als het onderhoud of de reparatie van uw auto niet te lang duurt kunt u bij ons wachten onder het genot van een kopje koffie/thee en WIFI.
Op onze leestafel is een computer aanwezig, waardoor u rustig uw werk kunt doen. Indien u dit wenst kunt u gebruik maken van een huurauto.

Klik hier om online een afspraak te maken. U kunt ook contact opnemen met Maarten van Harberden, telefoonnummer 0186-615367.